Reteaua de intervievatori si facilitati - Resurse disponibile si proceduri de asigurare a calitatii

Reteaua de intervievatori si facilitati

Resurse disponibile si proceduri de asigurare a calitatii

Am dezvoltat treptat o retea cu acoperire nationala de 1000 de intervievatori, coordonati de un “Field manager” si 4 manageri de proiect sprijiniti de 6 manageri zonali si 47 de manageri de orase. Reteaua noastra acopera toate orasele cu peste 50.000 de locuitori din Romania (personal local: intervievatori, echipe de control si supervizori), si este in prezent una dintre cele mai extinse retele de colectare a datelor din Romania.

O echipa distincta asigura in mod continuu operatiunile de control al calitatii pentru fiecare proiect si pentru fiecare intervievator in parte. Angajamentul nostru in ceea ce priveste calitatea este asigurat de verificarea in procent de 100% a datelor, politica ce asigura cel mai inalt nivel de acuratete pentru datele colectate.

Prin intermediul retelei noastre de operatori specializati in introducerea datelor in calculator, ne-am creat o capacitate extinsa de introducere a datelor prin care putem procesa pana la 10,000 de chestionare/zi, ceea ce ne ajuta in livrarea rapida a rezultatelor studiilor cantitative.

O alta resursa care merita mentionata este centrul de apelare pentru interviuri telefonice (CATI) cu 30 de posturi de apelare, localizat in Bucuresti. In plus, am investit si intr-o retea pentru studii asistate de calculator (CAPI) si in acest moment suntem capabili sa realizam proiecte CAPI de amploare in intervale de timp destul de stranse.

Cat despre cercetarile calitative, beneficiem de una dintre cele mai avansate din punct de vedere tehnologic locatii pentru focus grupuri din Romania si chiar Europa de Est. Pentru a ne putea servi clientii cat mai bine, implementam in acest moment un serviciu care asigura comunicatia in timp real intre client si moderator.