Prezentarea companiei - Experienta. Profesionalism. Dedicare

Prezentarea companiei

Experienta. Profesionalism. Dedicare


Marketscope a fost infiintata in anul 2001 de o echipa entuziasta de profesionisti cu o experienta solida in cercetari de marketing si consultanta.

Atitudinea profesionista si abordarea flexibilila si dedicata a angajatilor nostri au contribuit la succesul companiei in ultimii ani, facand din marketscope o companie de studii de piata si consultanta cu o crestere rapida si cu planuri ambitioase.

In acest moment, marketscope este companie cu servicii complete de cercetare de piata si consultanta in marketing, dedicata facilitarii deciziilor de marketing si de investitii in Romania ale clientilor nostri din diferite sectoare (atat jucatori consacrati pe piata din Romania cat si investitori/jucatori noi).

Intelegerea in profunzime a dinamicii pietelor ne permite sa combinam in mod eficient cunostintele noastre cu tehnici inovative de cercetare de piata si consultanta pentru a putea realiza proiecte complexe axate pe tematici si piete dificile.

Angajatii nostrii se bazeaza pe avantajele muncii in echipa si mentin o relatie stransa cu clientii si partenerii nostrii. Desi sunt calificati si experimentati, angajatii nostrii continua sa-si dezvolte abilitatile, fiind la curent cu cele mai noi si  inovative practici de cercetari de marketing si participand la programe de training si seminarii.