Sari la conținut

Studii multiclient

Solutii rapide pentru accesarea principalelor date despre o piata/sector

Marketscope concepe si realizeaza studii de piata axate pe diferite sectoare cu potential din Romania, surprinzand dinamica pietei si sintetizand principalele informatii in rapoarte multi-client ce sunt disponibile pentru clientii interesati la un pret relativ scazut.

Studiile multiclient ofera de obicei informatii esentiale despre sectorul/piata analizata, cum ar fi: dimensiunea si structura pietei, mediul concurential si jucatorii cheie, tendinte si previziuni, comportamentul clientilor, impreuna cu o imagine de ansamblu a pietelor tinta (factori de influenta, stimulatori ai cererii etc. ).

Rapoarte multi-client

Studii multiclient disponibile pentru achizitie

Va rugam sa descarcati materialul despre studiile multiclient disponibile momentan pentru a afla mai multe despre tematica, pret si cum sa comandati. Rapoartele sunt momentan disponibile numai in limba engleza, putand fi traduse in limba romana la cererea clientilor contra-cost.

  Studii lansate in 2016-2017

Marketscope realizeaza permanent noi studii multiclient pe principalele piete din Romania si Europa S-E. Prezentarea studiilor lansate in perioada 2016-2017:

  • Energy Market Overview in South-Eastern Europe 2017
  • Agriculture Sector in Romania 2017

    Studii lansate in Decembrie 2009

Marketscope a realizat in anul 2009 un studiu multiclient axat pe sectorul constructiilor si materialelor de constructii din Romania (prima editie a fost lansata in Mai 2009, cea mai noua varianta fiind editia de fata, actualizata in Decembrie 2009)

Rezultatele studiului pot fi achizitionate ca raport complet (analiza sectorului constructiilor si profilarea a peste 15 piete si segmente de materiale de constructii) sau sub forma unor mini-rapoarte ce urmaresc pietele principale analizate.

  • Sectorul constructiilor si materialelor de constructii - Romania 2010 (raport complet)
  • Ciment, betoane si agregate - Romania 2010
  • Materiale de zidarie - Romania 2010
  • Adezivi pentru constructii - Romania 2010
  • Sisteme izolante - Romania 2010
  • Vopsele, tencuieli si alte produse de finisaj pentru pereti - Romania 2010

      Studii lansate in Aprilie 2007

  • Studii axate pe sectorul auto (parti si sisteme de aer conditionat pentru autovehicule, minibuze si piata transporturilor la temperatura controlata)
ro_RO