Web design & Optimizare content -

Web design & Optimizare content

Servicii de web (re)design si optimizare a contentului pentru o uzabilitate ridicata si o interfata cat mai prietenoasa, cat si pentru o relevanta SEO sporita

Cand vorbim despre web design este foarte important sa luam in calcul uzabilitatea site-ului. Aceasta se refera la usurinta cu care un vizitator interactioneaza cu website-ul si este o componenta importanta in eCommerce. Explicatia este simpla: vizitatorul va parasi imediat un site a carui structura este greu de inteles, un site prea incarcat (ex: un numar prea mare de butoane in pagini) etc.
Optimizarea unui site din perspectiva uzabilitatii este necesara atat pentru cautarea organica, cat si pentru sustinerea campaniilor Adwords. In ultimii ani crearea unui content de calitate trece pe primul loc, depasind ca importanta crearea de backlink-uri pentru cresterea punctajului unui site. Astfel, cautarile organice incep sa ia in calcul nu doar cuvintele cheie, ci si intelesurile si sinonimele acestora, returnand nu doar termenii, ci si pe cei care au inteles asemanator.

De asemenea, in cautarile organice Google tine din ce in ce mai mult cont de profilul utilizatorului care efectueaza cautarea: istoricul cautarilor, locatie, tipul dispozitivului de pe care se face cautarea samd.

De aceea, in optimizarea unui site trebuie sa tinem cont de toate aceste cerinte si sa vizam:
• Aspect si interfata user friendly
• Content relevant si de calitate: adaptam continutul la profilul clientului tinta, care va primi informatia necesara in baza comportamentului sau online (astfel raspundem si nevoilor Google din punct de vedere al relevantei SEO)
• Eliminarea duplicatelor
• Adaptarea elementelor site-ului la formatul mobil
• Optimizare on page si off page (backlinks) pentru cresterea punctajului
• Cresterea traficului pe site
• Conectarea cu retelele sociale si multe alte imbunatatiri pe care le putem aduce unui website.

Vrei o promovare eficienta?

Cere oferta personalizata aici!