Campanii LinkedIn -

Campanii LinkedIn

LinkedIn, retea sociala de networking pentru profesionisti de tipul B2B (de la afacere la afacere), este o unealta eficienta pentru completarea strategiilor de marketing atunci cand ne adresam specialistilor din diverse domenii sau companiilor. Aceasta retea sociala permite si conectarea B2C, oferind acces la persoane, joburi, stiri si actualizari de informatii din domeniile in care activam.

De asemenea, LinkedIn este o sursa de informatii prin intermediul grupurilor de discutii, care dau posibilitatea specialistilor din diverse domenii sa-si demonstreze abilitatile si sa faca dovada cunostintelor de care dispun, ajutand la cresterea credibilitatii companiilor la care sunt afiliati.

Crearea unei paginii de prezentare a companiei pe LinkedIn prezinta un dublu avantaj:
• Construieste si intareste imaginea companiei
• Directioneaza traficul Google catre site-ul companiei (deoarece, uneori, in cautarile Google pagina companiei de pe LinkedIn se pozitioneaza mai bine decat insusi site-ul companiei)

LinkedIn ofera si posibilitatea construirii unor campanii de promovare de tip Cost per Click (CPC) sau Cost la mia de vizualizari (CPM). In functie de targetul campaniilor - dupa sectorul de activitate si marimea companiei, grupuri de profesionisti sau dupa ocupatia si functia in companie a fiecaruia in parte - putem construi campanii de:
• Display Ads (bannere, video si alte formate de media complexe)
• Direct Ads cu targetarea audientiei pe LinkedIn Ads in functie de pozitia pe care o ocupa utilizatorul in cadrul companiei, de marimea companiei, de pozitionarea geografica, numar de contacte dar si in functie de afilierea la grupurile LinkedIn.
• Sponsored Ads: sondaje, aplicatii, evenimente, update-uri sponsorizate, mesaje postate de parteneri in formate diverse (text, imagine, video sau continut media complex)

Linkedin ofera si solutii Premium de marketing, pentru atingerea unor rezultate superioare. Pentru folosirea acestora este necesar un cont Pro. Acestea sunt: Email Marketing (prin InMail) si Premium Display Advertising.

 

Vrei o promovare eficienta?

Cere oferta personalizata aici!